Traverse Dieren gaat weer een nieuwe fase in

DIEREN – In verband met de werkzaamheden Traverse Dieren vanaf vrijdagavond 4 augustus 20.00 uur tot en met maandagmorgen 6.00 uur de spoorwegovergang Harderwijkerweg in Dieren gesloten voor auto’s. Ellecom is alleen bereikbaar via de A348, afslag De Steeg.

Alternatieve route van 4 tot 7 augustus

  • Dieren Noord en het centrum zijn bereikbaar via de omleidingsroute N786 (Burgemeester Willemsestraat). Zutphen en Doesburg blijven ook gewoon bereikbaar.
  • Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de spoorwegovergang Harderwijkerweg.
  • Ellecom blijft bereikbaar via De Steeg. Fietsers en voetgangers kunnen geen gebruik maken van het kruispunt en worden omgeleid via de Hofstetterlaan, Lange Juffer en Arnhemsestraatweg. De aansluiting Zutphensestraatweg met de N317 is voor autoverkeer afgesloten.
  • Om ervoor te zorgen dat de doorstroming op de kruisingen goed verloopt worden er verkeersregelaars ingezet.

Vanaf maandag 7 augustus 6.00 uur moet u rekening houden met onderstaande aanpassingen

Het kruispunt Harderwijkerweg is opgeschoven richting de spoorlijn. De nieuwe provinciale weg tussen Ellecom en Dieren is in gebruik genomen.

U treft twee‘turborotondes’ aan bij Ellecom en Dieren. De rotondes zorgen voor de doorstroming van het verkeer en dat Dieren Zuid en de Doesburgsedijk bereikbaar blijven.

Fietsers en voetgangers vanuit de Harderwijkerweg naar Het Rhedens, Dieren zuid of het busstation worden over het nieuwe dek bij het busstation geleid om naar de overkant te komen.

http://www.traversedieren.nl

wegomleidingen