Unieke rondleiding tijdens open dag

Foto: rheden.nieuws.nl

ARNHEM – Heb je altijd al eens binnen willen kijken maar had je er geen strafblad voor over? Dan is dit je kans! Wegens groot succes organiseert Prison Experience opnieuw een Open dag.

Koepelgevangenis Arnhem

Koepelgevangenis Arnhem is al enige tijd niet meer in gebruik als gevangenis. Na de noodopvang voor asielzoekers kwam het indrukwekkende gebouw leeg te staan. Sinds enkele maanden is het in handen van Prison Experience en is er weer volop activiteit.

Open dag 27 augustus 2017

Tijdens de paasdagen en met Hemelvaart hebben zij de deuren al voor honderden bezoekers geopend. Deze dagen waren zo succesvol dat het wel een vervolg moest krijgen, daarom openen zij de deuren opnieuw op zondag 27 augustus aanstaande. Is het u toen niet gelukt om een ticket te bemachtigen? Kom dan alsnog met eigen ogen bekijken hoe indrukwekkend het gebouw is.

 

Iedereen welkom

Op zondag 27 augustus tussen 10:00 en 21:00 uur is iedereen van harte welkom in de koepelgevangenis voor een unieke rondleiding. Een entreeticket kost slechts 7,50 euro per persoon. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. Helaas is het gebouw niet toegankelijk voor mindervaliden, omdat bezoekers tijdens de rondleiding veel trappen op- en af zullen gaan. Tickets zijn alleen te koop op de website.

Rondleidingen

De gidsen hebben allemaal in de gevangenis van Arnhem gewerkt als bewaarder. Zij weten als geen ander hoe het er hier aan toe ging. Zij zullen hun (spannende) ervaringen met de bezoekers delen tijdens een ruim uur durende rondleiding.

Koop nu een ticket

Gezien de grote belangstelling adviseren wij om niet te lang te wachten met het kopen van een entreeticket want vol is vol. Tickets zijn alleen te koop via http://prisonexperience.nl/rondleiding/.

Prison Experience

Prison Experience is een bedrijf dat gevestigd zit in de koepelgevangenis van Arnhem. Zij hebben verschillende escaperooms, tal van spellen en organiseren teambuildinguitjes. Tevens bieden zij complete arrangementen aan inclusief eten en drinken. Kijk voor meer informatie op http://www.prisonexperience.nl.

Lees ook: