Kerstverhalen aan tafel in Restaurant Het Arsenaal 1309 Doesburg

Foto:

advertorial

In het prachtige oude klooster van Hanzestad Doesburg kunt u 20 en 21 december alvast in de kerststemming komen.

Met prachtige kerstverhalen van Rene Terlage zal hij u meenemen in echte kerstsferen tijdens een fantastisch kerstdiner van Chef Patron Björn de Waal. Restaurant Het Arsenaal 1309 is sinds 2022 het beste groenterestaurant uit de Achterhoek en staat met een prachtig interview in vakblad Misset Horeca én er is over te lezen op Wild eten in de Achterhoek.

Gezellig verlichte kloostertuin

Op 20 en 21 December zal tussen 18.15 uur en 18.30 uur Rene Terlage en Chef-Patron Björn de Waal de gasten ontvangen in de gezellig verlichte kloostertuin met het 1e kerstverhaal en een huisgemaakte Gluhwein op basis van o.a. zwarte Walnoot en gefermenteerde vlierbes!

Sfeervolle oude klooster

Hierna gaan we het sfeervolle oude klooster in waar het Restaurant is ondergedompeld in een ware kerstbeleving. Hier zal onder het genot van een 4-gangen kerstdiner meerdere prachtige kerstverhalen door Rene worden voorgedragen.

Hiervoor inschrijven kan op www.hetarsenaal1309.nl In de reserveer Button kan je de dag kiezen waarvoor je jezelf en vrienden/familie zou willen opgeven.

Een 4-gangen kerstdiner zal € 59,- p.p kosten excl. Wijn-Bier of Botanisch (alcoholvrij uit eigen fermentatie kelder) arrangement.