‘t Gouden Handje, drie beauty experts onder één dak

Sinds medio maart van dit jaar zitten de drie beauty-experts hier onder één dak.
Sinds medio maart van dit jaar zitten de drie beauty-experts hier onder één dak.
Foto:

‘t Gouden Handje. Dat is de naam die Kim Schierboom, Inge van Popering en Ariana Witjes kozen voor hun nieuwe beautycentrum. De naam is niet voor niets zo gekozen. Ooit zat aan de Meipoortstraat nummer 29 cafetaria Het Gouden Haantje. Sinds medio maart van dit jaar zitten de drie beauty-experts hier onder één dak.

Alle ruimten in het pand zijn flink onder handen genomen en met mooie en stemmige kleuren is een goede en aangename sfeer gecreëerd. Bezoekers voelen zich onmiddellijk thuis en kunnen zich op hun gemak lekker laten verwennen. In de behandelruimtes staan supercomfortabele behandelstoelen klaar voor de volgende klant.

Builder in a Bottle

Nagelspecialiste ARIANA WITJES is gespecialiseerd in nagelbehandeling in de ruimste zin van het woord. Ariana is thuis in verschillende soorten nagelbehandeling zoals de Builder in a Bottle methode; hierbij wordt de natuurlijke nagel verstevigd, wat een ideale ondersteuning is bij broze nagels. Bijkomende voordeel: het is dé manier om van nagelbijten af te komen.

Om langer plezier van de behandeling te hebben past Arian ook acrylgel en acrylnagels toe, of geeft ze een gelpolish behandeling. Dit houdt in dat eerst een dunne laag gel wordt aangebracht voor de bescherming van de eigen nagel. Daarna kunnen de nagels worden voorzien van een mooi kleurtje.

Om helemaal flitsend voor de dag te komen kunnen de nagels worden verfraaid met ‘nailart’. Ariana is een ware expert in het aanbrengen van kleuren, glitters en andere verfraaiingen, en maakt van uw nagels ware kunstwerkjes.

Ariane Witjes: 06 40917103 | FB: aboutnailsdoesburg

Inge van Popering heeft de voormalige keuken van het pand volledig omgestyled tot een functionele en sfeervolle studio voor medische pedicure. Inge biedt in haar studio alle voorkomende vormen van voetbehandeling, zoals ingegroeide nagels, likdoornbehandelingen, het verwijderen van eelt en andere voorkomende ongemakken. En ook bij Inge voelt u zich snel thuis en op uw gemak in de comfortabele nieuwe behandelstoelen.

Vergoeding

Bij Inge komen mensen met reuma of diabetes veelal in aanmerking voor vergoeding via hun zorgverzekeraar.

INGE VAN POPERING: 06 22871996 | 2feet2care.nl

De ‘Dritte im Bunde’, Kim Schierboom, is specialist in hairextensions en hairweaving. Ben je ontevreden over je haar of heb je een ongelukje gehad bij de kapper? Kijk dan niet langer ontevreden in de spiegel maar kies voor een haartoevoeging van Kim.

Vrijblijvend consult

De hairextensions zijn mogelijk in korte maar ook hele lange lengtes. Je wensen en mogelijkheden kun je met Kim bespreken tijdens een vrijblijvend consult.

Er wordt gewerkt met de Hollywood weaving-techniek, die werkt met met microringen in combinatie met het traditionele vastnaaien. Deze techniek zet geen spanning op het eigen haar, en is daarom onschadelijk voor het haar. Het is ook mogelijk om keratine extensions, double hair matjes of eigen gekochte extensions te laten plaatsen.

KIM SCHIERBOOM: 06 11530509 | www.beautyheaven.nl

///

Ariana Witjes Inge van Popering en Kim Schierboom
‘t Gouden Handje, Meipoortstraat 29, Doesburg.