Doesburg in Culinaire Top magazine STRRN!

Foto: Het Arsenaal 1309

DOESBURG – Hanzestad Doesburg is het afgelopen jaar meerdere keren vermeld in Culinaire bladen en behoort met het Restaurant Het Arsenaal 1309 vanaf 13 februari tot de Culinaire Top!

Het onlangs, door Chef Björn de Waal, overgenomen Restaurant Het Arsenaal 1309 gooit namelijk hoge ogen in de Culinaire wereld. De Waal werkt sinds 2018 in Het Arsenaal 1309 waar hij als Chef het concept heeft neergezet binnen het principe van Dutch Cuisine. Sinds de overname in april 2022, heeft de nieuwe chef-patron het restaurant op culinair niveau gebracht. In november 2022 werd hij al door We’re Smart Green Guide beloond met drie van de vijf radijzen in de gids voor beste groente restaurant in 40 landen! Of dat al niet genoeg is kwam in februari jl. de kers op de taart, met maar liefst 14 punten in de Gault & Millau gids! Samen met zijn Team een enorme prestatie binnen een jaar.

Dat het niet onopvallend blijft in de Culinaire wereld laat het nieuwste interview zien in het Magazine STRRN! Hierin staat alles over de culinaire top van Nederland. Doesburg wordt genoemd samen met het grootste en meest opvallende monumentale pand waar het Restaurant in gevestigd is Het Arsenaal!

Speciaal voor de Culinaire gasten van het restaurant en de Inwoners van Doesburg heeft de Chef 40 exemplaren besteld van dit prachtige magazine om GRATIS weg te geven.

Het gehele Paas Weekend, 7, 8, 9 en 10 April, kunt u genieten van een Culinair vier gangen Paasmenu. Deze wordt geserveerd tijdens lunch en diner vanaf 52,- p.p. Het gehele weekend maakt u bij reservering van dit paasmenu kans op een GRATIS jaarabonnement van het STRRN-Magazine. Reserveren kan via onze website www.hetarsenaal1309.nl

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.