Narcissenactie Unitas

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Ook dit jaar houdt gymnastiekvereniging Unitas de traditionele narcissenactie, dit voor de 18e keer. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de Show die de vereniging volgend seizoen zal gaan houden.

Een deel van de opbrengst van deze actie zal hiervoor worden gereserveerd en ook zal geïnvesteerd worden in een spetterende seizoensafsluiting voor alle leden. Wilt u de vereniging ondersteunen dan kunt u een mail sturen aan [email protected].

De narcissenpotjes met meerdere bollen van zeer goede kwaliteit kosten ook dit jaar weer €2,50. Geef uw bestelling uiterlijk 24 maart door. De narcissen worden op vrijdag 31 maart tussen 18.00 en 21.00 uur bij u thuis bezorgd. Gymnastiekvereniging Unitas dankt u hartelijk voor uw bestelling en steun!

Kijk voor meer informatie ook op: https://unitasdoesburg.nl/

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.