Schrijf je tijdig in voor fietstocht de Vael Ouwe

Foto:

REGIO – Op 3 juni 2023 zal alweer de 46e editie van de Vael Ouwe fietstocht worden georganiseerd. Deze fietstocht zal plaatsvinden over en in de omgeving van de Veluwe. En om je te laten genieten van de mooie vergezichten zit de Posbank natuurlijk ook in de route.

Deze heuvel die bekend staat als een echte kuitenbijter telt maar liefst 90 hoogtemeters. Verwen jezelf en geniet van mooie natuur die op de fiets aan je voorbijschiet. De Vael Ouwe Toertocht is geen wedstrijd en kan geheel op eigen tempo worden verreden. Dus neem je rust en geniet van de verrassende natuur, die nergens hetzelfde is.

Inschrijven voor deze tocht is mogelijk vanaf 1 maart voor de 60, 90,125 en 160 kilometer. Voor de 125 en 160 kilometer is voorinschrijving verplicht. Bij voorinschrijving heb je ook nog korting op het inschrijfgeld. Meld je nu aan via de website www.vaelouwe.nl. Hier vind je ook alle informatie over deze enerverende fietstocht.

De Vael Ouwe is ervoor zowel race- als recreatiefietsers.

Een dagje uit met jouw gezin, familie of vrienden, neem dan bijvoorbeeld deel aan de 60 kilometer tocht. Start en finish zijn bij v.v. Dierensche Boys in Dieren. Ben je gefinisht dan kun je lekker genieten van de gezellige live music in de kantine en van de barbecue.

Dus kom en geniet van een feestelijke dag Vael Ouwe en schrijf je in. 

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.