Bonnie: Een poes die tijd nodig heeft om te vertrouwen

Foto:

REGIO – Bonnie, geboren op 1 juni 2021, is een poes die tijd nodig heeft om het vertrouwen op te bouwen. Wanneer ze de ruimte krijgt om je te leren kennen in een rustige omgeving, zal ze opbloeien tot een aanhankelijk maatje.

Ze houdt ervan om op schoot te liggen en zal zich naar je toekomen om aandacht te vragen. Bonnie houdt er niet van om lang of vaak alleen te zijn. Vanwege haar angst kan ze soms onvoorspelbaar zijn en is niet bang om te bijten wanneer ze zich bedreigd voelt. Ze houdt van spelen met propjes en dozen en slaat propjes met haar poten terug naar haar baasje.

Bonnie heeft veel energie en moet dit kwijt kunnen door middel van een schuilplaats waarin ze zich kan terugtrekken. Dierentehuis Arnhem en omgeving plaatst Bonnie in een rustig 1 of 2-persoonshuishouden zonder kinderen of andere huisdieren. Bonnie heeft erg de behoefte om naar buiten te gaan. Ervaring met katten is een vereiste.

Bonnie heeft de neiging om niet-eetbare voorwerpen op te eten, het is belangrijk dat de nieuwe eigenaar zich realiseert dat dit betekent dat je niets onbeheerd achter kunt laten, ook geen speelgoed, zonder het risico dat het opgegeten wordt.

Diernummer: 30776

Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/bonnie/

Huisdier van de week: Ontmoet Bonnie

Dierentehuis Arnhem en omstreken is gelegen aan de Larensteinselaan te Velp en is een tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Deze dieren hebben vaak gewoon pech gehad in het leven en verdienen allemaal een tweede kans. Elke week kiest het Dierentehuis één van de dieren uit als “Huisdier van de week” en deze week is dat poes Bonnie.

Als u denkt dat u het juiste thuis kunt bieden aan Noël, neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. U kunt bellen naar 026 – 36 19 861 of mailen naar [email protected]. U kunt ook tijdens de openingstijden langskomen, van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Als u meer wilt weten over Dierentehuis Arnhem & omstreken of hen wilt steunen, bezoek dan hun website op http://www.dierentehuisarnhem.nl.