Yvon Bilderbeek en Irene Witmajer exposeren in Kunstlab Doesburg

Foto: Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Komende maand exposeren Yvon Bilderbeek en Irene Witmajer in de Opkamer van het Kunstlab. Twee ontwerpers die elkaar aanvullen, die houden van het hergebruiken en combineren van materialen.

Zo maakt Irene van iets alledaags iets bijzonders. Ze houdt van contrasten: van de sferen van de stad en van kleuren en patronen in de natuur. Haar inspiratie vindt ze niet alleen in huis, maar ook op straat en in een museum. De voorliefde van Yvon voor organische vormen is te zien in haar sieraden. Daarin combineert ze graag vondsten uit de natuur met zilver, goud of edelstenen. Tenslotte is zij van origine vormgever en edelsmid.

Kunstlab Doesburg: Ooipoortstraat 21. Expositie Opkamer te zien van 3 t/m 28 december op dinsdag t/m zaterdag & op de Culturele Zondag (iedere 1e zondag van de maand) van 12.00 – 17.00 uur.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden 06-11087527.