Expositie “Natuurlijk Samen” in Kunstlab Doesburg

Foto: Ria van Breukelen

DOESBURG – Kees en Ria van Breukelen, broer en zus, exposeren samen in de Opkamer van het Kunstlab Doesburg. Kees met schilderijen, Ria met beelden. Een creatieve familie dus . . . maar ja, wat wil je met een vader die tot op latere leeftijd schilderde en beelden maakte.

Het thema van deze expositie is Natuurlijk Samen, met de natuur als inspiratiebron voor beide.

Kees zoekt daarin en in de tentoonstellingen die hij bezoekt zijn eigen beeldtaal. En die is terug te zien op zijn schilderijen in olie en acryl. Vooral lichtinval is voor hem van grote betekenis. Ria begón met schilderen, maar ontdekte 10 jaar geleden dat boetseren toch meer bij haar past. In klei zoekt zij de grenzen van het mogelijke. Zó zelfs dat dit leidde tot uitroepen als: “Eigenlijk kan het niet die vleugels van klei en toch doe je het”. Verrassend dus deze broer en zus in één expositie!

Kunstlab Doesburg: Ooipoortstraat 21. Expositie Opkamer te zien van 5 t/m 26 november op dinsdag t/m zaterdag & op de Culturele Zondag (iedere 1e zondag van de maand) van 12.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: https://www.kunstlabdoesburg.nl/

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.