Gratis buitenfilms op het Gasthuishofje

Foto: Filmhuis-Doesburg

DOESBURG – Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus toont Filmhuis Doesburg twee films in het Doesburgse Gasthuishofje. De toegang is gratis, maar breng wel je eigen stoel mee! Heb je een leuke avond, doe dan een bijdrage in de hoge hoed of via onze SumUp kaartlezer.

Beide films beginnen om 21.00 uur, je kunt vanaf 20.30 een plekje zoeken. Wees op tijd, want vol is vol! Drankjes zijn vooraf en in de pauze verkrijgbaar in de foyer van Podium Doesburg. Daar zijn ook de toiletten te gebruiken.

VR 26 AUG 21.30: Spy | One of the guys. One of the Spies.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) is een pretentieloze analist bij de CIA en de miskende held achter vele gevaarlijke operaties. Als haar partner (Jude Law) plotseling verdwijnt en een andere topagent (Jason Statham) in opspraak raakt, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van infiltrant. Om de mensheid voor een ramp te behoeden, begeeft ze zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar. De komische timing van Melissa McCarthy gecombineerd en de wervelende actiescènes van Paul Feig geven deze Bond-parodie extra jus.

ZA 27 AUG 21.30: Rocketman | Ware musical

Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij een muzikale samenwerking aangaat met Bernie Taupin. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldbekende superster. Rocketman is een ware musical die Elton Johns levensverhaal vertelt met zijn eigen liedjes. Taron Egerton speelt Elton John in deze musical in een bijzonder verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij.

Hofje open: 20:30 uur. Aanvang: 21:00 uur.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.