Openlucht Vlooienmarkt in Hoog Keppel

Foto: Animo Vlooienmarkten

HOOG KEPPEL – Voor de 1ste keer weer dit jaar, de Openlucht Vlooienmarkt in Hoog Keppel op zondag 28 augustus van 9:00 – 16:00 uur. De locatie is op de oude voetbalvelden naast de Hessenhal aan de Monumentenweg.

Een toplocatie voor een vlooienmarkt!

Een leuke grote vlooienmarkt waar tweedehands, antiek, curiosa, snuisterijen, brocante, huisraad en kleding etc. te koop aangeboden zal gaan worden. Leuk als bezoeker om te komen snuffelen, als u nog overtollige spullen heeft en deze te koop aan wilt bieden dan u kunt een plek reserveren via www.animo-vlooienmarkten.nl of tel. 0639108152.

Wilt u de markt bezoeken dan kost dat €3 entree, kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding gratis! Bij slecht weer is de vlooienmarkt in de Hessenhal, Sportcafé de Heerlykheyd van de Hessenhal verzorgd de catering.

Dus noteer in uw agenda! Iedereen is van harte welkom!

  • Wat: Grote Openlucht Vlooienmarkt in Hoog Keppel
  • Wanneer: Zondag 28 augustus van 9:00 – 16:00 uur
  • Waar: De oude voetbalvelden naast de Hessenhal aan de Monumentenweg

Kijk voor meer informatie ook op: https://animo-vlooienmarkten.nl/.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.