Livemuziek en pannenkoeken bij Verrassend Podium Doesburg

Foto: Bossa Bela

DOESBURG – Tijdens Verrassend Doesburg op zaterdag 16 en zondag 17 juli is het Gasthuishofje naast Podium Doesburg ‘The Place To Be’. Op beide dagen is er vanaf 14,00 uur livemuziek en kunnen kinderen hun eigen pannenkoeken bakken. De toegang is gratis.

Op zaterdag speelt de bluesband The Underdogs klassiekers als She’s Tough, Weather in my Head, Walking the Dog en Handle with Care. Deze doorgewinterde bluesmuzikanten pakken het standaardrepertoire net even anders aan, daarom is een concert van de Underdogs altijd weer een muzikale verrassing. Op zondag kan de liefhebber wegdromen of dansen bij de swingende klanken van Combo Bossa Bela. Bij de stijlvolle, heerlijke bossa nova en latin waan je je écht in een kroeg in hartje Rio!

Als het weer een beetje tegenvalt verhuist het evenement naar binnen waar dan indoor livemuziek is. De pannenkoeken maken dan plaats voor poffertjes. Het evenement is op beide dagen gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op podiumdoesburg.nl.

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.