Podium Doesburg: West and Merk: a band of Gypsies down the highway

Foto: West and Merk

DOESBURG – De country pop en folkband West and Merk vult op vrijdag 8 juli vanaf 20.00 uur het laatste Muziekcafé van dit seizoen. West and Merk, dat is met je zonnebril op, je haren in de wind, een handje aan het stuur en de andere hangend over het portier van je Ford Mustang cabrio over route 66. Country pop met een ‘silver lining’ van folk.

Reizend op toeval en muziek, vult de open convertible zich met een tweede stem, een bassist en een drummer. Ze laten de covers achter zich en op basis van hun ervaringen gaan ze aan de slag met eigen nummers. West and Merk spelen op straat, festivals en podia. Naast de live optredens verscheen onlangs de single Wishes and Hopes en de EP Wishes and Hopes.

Muziekcafé in de foyer

In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer 1 uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés spelen volgens het principe Pay as you go away. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

Vrijdag 8 juli, 20.00 uur | Pay as you go away

Het nieuws van doesburg.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op doesburg.nieuws.nl bel dan: Serge Klaassen voor de prijzen en mogelijkheden 06-36455297.

West and Merk, Muziekcafé, Podium Doesburg, Country, Pop, Folk, Doesburg Nieuws,