Beursvloer: Het lokale bedrijfsleven helpt het verenigingsleven

Foto:

DOESBURG/RHEDEN – Een flink aantal verenigingen en stichtingen en andere georganiseerde inwonersinitiatieven uit de gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal doen sociaal zaken met het lokale bedrijfsleven op de Beursvloer op maandagavond 1 november. Er is nog plek voor zowel organisaties als voor ondernemers.

Op de beursvloer in Loc17 te Doesburg ontstaan tijdens een dynamisch uurtje verrassende matches. Hoekmannen en hoekvrouwen brengen tussen 18.00 en 19.00 uur zoveel mogelijk vragende organisaties in contact met maatschappelijk betrokken ondernemers. Maar niet voordat de Doesburgse wethouder Peter Bollen met een slag op de gong de beursvloer officieel opent. De Rhedense wethouder Gea Hofstede slaat op de gong de beursvloer af. Het lokale bedrijfsleven helpt met een gesloten beurs en biedt materialen, advies, expertise, menskracht en middelen zodat deze organisaties weer versterkt verder kunnen.

Tijdens de vorige editie van de Beursvloer kon notaris Jeroen te Lindert bijna zestig matches bekrachtigen met een overeenkomstje. De Doesburg Rhedense Uitdaging hoopt met de Beursvloer dit aantal matches opnieuw te kunnen bereiken.

Enkele voorbeelden van vragen vanuit aangemelde organisaties:

  • Materialen: hout voor een afdakje en attenties voor deelnemers tijdens kerst en als een dankjewel voor vrijwilligers
  • Advies en expertise: p.r. hulp, advies over fondsen werven en workshops voor vrijwilligers
  • Menskracht: handige handjes, organiseren van een seniorenactiviteit en werknemers die vrijwilligerswerk mogen doen in aanloop naar pensioen
  • Middelen: adres voor verzorgen van printwerk, locaties voor activeringsactiviteit en voor bijeenkomst en een tijdelijke container.

Een kleine greep uit het aanbod vanuit het bedrijfsleven: een busje voor een uitje, marketingadvies, bouwmateriaal en ict-opdrachten uitgevoerd door studenten.

Wilt uw bedrijf ook van meerwaarde zijn tijdens de Beursvloer, dan kunt u zich nog steeds aanmelden o.v.v. uw aanbod. Ook organisaties kunnen nog op de deelnemerslijst worden gezet met een zo’n concreet mogelijk vraag.

Het programma vangt op 1 november aan om 17.30 uur met een kopje soep, van 18.00 tot 19.00 uur is het matchtime op de beursvloer met naderhand de gelegenheid om te netwerken met een hapje in de hand. De beursvloer vindt plaats in Loc17 aan de Turfhaven 1 te Doesburg.

Aanmelden/info: Doesburg Rhedense Uitdaging – Maud van Braam, [email protected] – 06 363 24 778