Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

Foto: Doesburg Rhedense Uitdaging

DOESBURG – Wil jouw vereniging of stichting ook meedoen aan de beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging op maandag 14 november? Maar je weet jouw vraag aan een maatschappelijk betrokken lokale ondernemer nog niet zo concreet te krijgen? Kom dan naar de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in Doesburg op donderdagavond 14 oktober.

Tijdens het dynamische uur van de beursvloer komen verenigingen, stichtingen en andere inwonersinitiatieven én het lokale bedrijfsleven uit de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal met vraag en aanbod bij elkaar. In voorbereiding op deze beursvloer verzorgt de Uitdaging een korte bijeenkomst. Dan krijgen belangstellende organisaties uitleg hoe het zogenaamde sociaal makelen tijdens een beursvloer werkt. Ook gaan ter inspiratie tips over en weer om de hulpvragen zo concreet mogelijk te maken. Hierdoor kunnen de beursvloer hoekmannen en -vrouwen de deelnemers nog beter met de juiste ondernemers in contact brengen.

Tijdens de vorige editie van de Beursvloer in 2019 kon de notaris in één uur tijd rond de zestig matches met een contractje bekrachtigen. Maatschappelijk betrokken ondernemers helpen graag het verenigingsleven. Zij bieden middelen, materialen, menskracht en expertise waardoor verenigingen en stichtingen zich gesterkt voelen en verder kunnen met hun plannen in de organisatie. Dit kan gaan over een vraag voor een tijdelijk opslagcontainer tot aan een vraag voor het lenen van een geluidsinstallatie voor een evenement en ook van vragen voor de realisatie van een afdakje tot aan juridisch advies op maat.

Deze inspiratiesessie vindt plaats in Jongerencentrum 0313 aan de Linie 2 te Doesburg en duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden voor deze avond en/of deelname aan de Beursvloer kan via [email protected] of bel met de organisatie tel.: 06 363 24 778.