Huisdier van de week: Ontmoet Suus!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Suus vindt mensen nog wat spannend, ze zal veel tijd nodig hebben om te wennen. Ze wordt wellicht nooit een echte knuffelkat maar went wel steeds meer aan de aanwezigheid van mensen en laat zich soms aanhalen.

Van een nieuwe eigenaar verwachten we dat deze haar tijd en rust geeft om te wennen en haar niet onnodig gaat dwingen. Het Dierentehuis plaatst Suus bij iemand met ervaring met (moeilijke/schuwe) katten. In een rustig 1 of 2 persoonshuishouden zonder kinderen. Het liefst bij 1 sociale kat waar ze zich aan kan optrekken (niet meerdere). Het is aan te raden haar pas naar buiten te laten als ze volledig gewend is aan haar nieuwe omgeving en eigenaar. En dit dan rustig op te bouwen. Een afgesloten tuin zou het beste zijn.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Suus.

Diernummer: 30558

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/suus/

Heeft u interesse? Geeft u Suus een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.