Woonzorgcentrum “De Hessegracht“ viert feest: 10-jarig jubileum!

DOESBURG – Woonzorgcentrum “De Hessegracht“ aan de Coehoornsingel 3-5 in Doesburg vierde zaterdag 25 september 2021 alsnog haar 10-jarig bestaan met haar bewoners.

Omdat vorig jaar het feest niet door kon gaan vanwege corona, vierde men na een jaar uitstel, van maandag 20 t/m zaterdag 25 september, alsnog het 10-jarig jubileum. Met veel feestelijke en smakelijke activiteiten voor cliënten en hun naasten en medewerkers van het woonzorgcentrum De Hessegracht.

Zaterdag was het eindfeest, dat om 12.00 uur begon met een lunch met friet en/of snacks van patatkraam Het Zwientje. Daarbij waren deze middag natuurlijk een frisdrankje of een kop koffie van een échte barista met wat lekkers te verkrijgen. Zo ook een lekker Italiaans schepijsje van Marijs Schepijs als toetje.

Tussen door was er accordeonmuziek van de huismuzikant Ron Ederveen en een magisch optreden van Bubbledutch. Zij bliezen levensgrote zeepbellen.

Om 13.30 uur werd de middag afgesloten voor de 21 cliënten en aanwezige familieleden en konden zij terugkijken op een mooie jubileumweek.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.attentzorgenbehandeling.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.