Ricciotti ensemble viert verjaardag op de Pinkenberg

Foto:

VELP/ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ heeft het Ricciotti ensemble uitgenodigd om haar verjaardag op de Pinkenberg te vieren. Na het succesvolle optreden van vorig jaar gaat het Ricciotti ensemble graag op de uitnodiging in.

Op 20 augustus is dit bijzondere ensemble te bewonderen in het openluchttheater.

Wat in 1970 begon als ensemble zonder dirigent groeide in een halve eeuw uit tot een voltallig orkest met de missie overal en voor iedereen te spelen. Deze zomer viert het ensemble haar gouden jubileum met een spetterende zomertour met internationaal gelauwerd violist en componist én oud-concertmeester Tim Kliphuis.

Ze toeren het hele land door met gratis optredens om na lange tijd hun muziek weer live en dichtbij het publiek te brengen! Op het repertoire staat feestmuziek in alle genres, roemruchte Ricciotti-composities uit het verleden van Willem Breuker, Jurriaan Andriessen en Chiel Meijering en nieuw werk van Tim Kliphuis, Leonard Evers en Micha Hamel.

Dit concert is gratis toegankelijk echter, vanwege de coronamaatregelen is het verplicht te reserveren. Reserveren kan via www.depinkenberg.nl

Let op: In verband met corona maatregelen zijn er slechts beperkt kaarten beschikbaar. Kom je met 2 (of een veelvoud van 2) personen kies dan voor een duoticket. Dan kun je lekker naast elkaar zitten en is ook nog eens meer ruimte!

Informatie en kaartverkoop

  • Datum en tijd: vrijdag 20 augustus 2021 om 20:00 uur
  • Gratis toegang. Reserveren verplicht
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.

Lees ook: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/167936/ricciotti-ensemble-viert-gouden-jubileum-in-rozendaal/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.