Extra zomerprogramma in Gasthuiskerk Doesburg

Foto: Anne van Zantwijk

DOESBURG – Na een lange periode van geannuleerde voorstellingen heeft Gasthuiskerk Doesburg op zondag 6 juni de draad weer opgepakt met het eerste Open Podium van dit jaar. Het podium van Doesburg heeft besloten het culturele seizoen te verlengen, zodat er dit jaar tot in juli voorstellingen zijn.

Tot aan eind juli zijn er nog muziekcafé’ s met de jaren zestig-hits van de door de wol geverfde band Ruych en de ‘verwacht doordachte’ popmuziek van nieuwkomers The Same. Er komen opnieuw zes klassieke pianoconcerten van aanstormende Europese talenten in het Studentenmuziekfestival. Loulou Rhemrev is op veler verzoek terug met haar voorstelling Hallo Bandoeng!

Maartje en Kine

Op 3 juli staat het muzikale comedy-duo Maartje en Kine op de Doesburgse planken en het duo Tangarine, dat bekend werd in De Wereld Draait Door, is op 9 juli te gast. Ook een deel van het najaarsprogramma is al bekend en staat op de website. Door de versoepelingen zijn voor de concerten van Robin Borneman in oktober extra kaarten beschikbaar.

Bezoek de website gasthuiskerkdoesburg.nl voor meer informatie en tickets.