Echtpaar Slotboom – Roodakker 60 jaar getrouwd!

Foto: rheden.nieuws.nl

DOESBURG – Het echtpaar Slotboom – Roodakker was op 9 juni 60 jaar getrouwd. Burgemeester Loes van de Meijs feliciteerde het echtpaar op 10 juni om 14.30 uur in Doesburg.

Over het echtpaar:

Bernard Slotboom is geboren op 3 juli 1940 in Doetinchem. Annemieke Slotboom-Roodakker op 6 juni 1944 in Doesburg, D-Day. Zij zijn in 1961 op 9 juni in Doesburg getrouwd en zijn in Doesburg gaan wonen. Hun eerste huis was in de Emmastraat. Hier hebben ze jaren gewoond tot deze huizen werden afgebroken. Bernard Slotboom werkte 49 jaar in de bouw, waarvan 40 jaar bij Rijn Bouw in Dieren. Zijn grootste hobby was het om KNVB scheidsrechter te zijn. Dit heeft hij 40 jaar gedaan. Hij floot de voetbalwedstrijden door heel Nederland en heeft hiervoor een gouden speld ontvangen van de KNVB.

Annemieke is 23 jaar werkzaam geweest bij Stichting Schipperskinderen. Vanaf 1980 werkte zij op een internaat in de linnenkamer. Toen dat gesloten werd in 1989 ging zij werken als gastvrouw in een groep met 16 schipperskinderen in Velp. Vroeger wandelde Annemieke Slotboom veel. Tegenwoordig maakt zij graag ansichtkaarten.

Echtpaar Slotboom - Roodakker 60 jaar getrouwd

Cookieinstellingen