In Memoriam Ben Hilferink Ere Grootvorst van Cv. de Blaospiepkes

Foto:

VELP – Zondag 9 mei 2021 kwam ons het droevige bericht ter ore dat Ere Grootvorst Ben Hiferink van Cv. de Blaospiepkes aan een hartstilstand is overleden. Ben zou in oktober 75 jaar zijn geworden.

Wij condoleren de familie en de bekenden met dit grote verlies en wensen hen heel veel sterkte toe!

Ben Hilferink was één van de oprichters van Carnavalsvereniging de Blaospiepkes. Ruim één jaar geleden werd Ben nog geïnstalleerd tot Ere Grootvorst samen met en door een afvaardiging van andere carnavalsverenigingen, vanwege zijn bijzonder grote inzet en liefde voor het carnavalsleven en de carnavalsvereniging. Naast zijn werk voor de vereniging was hij al jaren beheerder en badmeester bij Camping IJsselstrand in Doesburg waar hij de hele zomer verbleef in een stacaravan samen met zijn vrouw Reina en zijn hond.

Lees ook:

Ben Hilferink

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.