MKB Deal Voucher voor Earth Games Doesburg 

Foto: Lindy Balduk

DOESBURG – Anne Mijke van Harten kreeg een van de digitaliseringsvouchers voor het midden en klein  bedrijf (MKB) uitgereikt door wethouder Arthur Boone. De vouchers zijn bedoeld om  ondernemers in de regio te ondersteunen bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen en  bedrijven daardoor toekomstbestendiger te maken.

Anne Mijke gebruikt de voucher voor een nieuwe stap voor de website van haar bedrijf Earth Games.

Regionale aanbieder gevonden door netwerk [email protected] together

Het bedrijf Earth Games is gevestigd op de 1e etage van het Arsenaal in Doesburg.  Eigenaresse Anne Mijke van Harten is gespecialiseerd in coöperatieve spellen waarmee  kinderen leren samenwerken. In elk spel is er een gezamenlijk doel en de spelers werken  samen om dit te bereiken. Anne Mijke van Harten: “De volgende stap voor Earth Games in de  vorm van een vernieuwde website komt hierdoor in een stroomversnelling en het bedrijf kan  daardoor groeien. Terwijl ik eerst landelijk zocht, heb ik door het netwerk van [email protected] Together  in onze eigen regio Sander Vinkenborg van Webshop-service.nl uit Arnhem gevonden. Gewoon  vlakbij en ik heb hierdoor een specialist gevonden die precies kan wat er voor mijn bedrijf nodig  is.” 

MKB-deal aanvragen

De digitaliseringsvouchers zijn bedoeld om het midden en klein bedrijf (MKB) te helpen bij het  digitaal maken van bedrijfsactiviteiten. Bijvoorbeeld voor de opzet of verbetering van de website  of webshop, het aanschaffen van een online boekings- of reserveringssysteem, virtual reality toepassing voor het tonen van producten of diensten, databeveiliging en meer. De voucher dekt  50% van de kosten met een maximum tot € 2500,-. MKB ondernemers uit Doesburg kunnen  een aanvraag doen via https://smarttogether-arnhemnijmegen.nl/. Bent u een Doesburgse ondernemer? En wilt u meer informatie? Neem contact op met Wendy Timmer via [email protected].

[email protected] Together Regio Arnhem-Nijmegen

De MKB-deal is onderdeel van [email protected] together Regio Arnhem-Nijmegen. Heeft u inhoudelijke  vragen? Bijvoorbeeld over het kiezen van de beste webshop, het ontwikkel van een app of het  maken van een Social Media campagne? Op https://smarttogether-arnhemnijmegen.nl/ vindt u

een aantal webinars met daarin uitleg over de MKB-deal regio Arnhem-Nijmegen [email protected] Together, het voucherprogramma, de voorwaarden en inspiratie door regionale  digitaliseringsleveranciers.

Cookieinstellingen