Jubileumworkshop Yoga in Aandacht en Eenvoud in Gasthuiskerk Doesburg uitgesteld

Foto: Marieke Poos

De speciale jubileumworkshop van Yoga in Aandacht en Eenvoud die op zondagmiddag 11 oktober 2020 plaats zou vinden in de Gasthuiskerk in Doesburg, is voorlopig uitgesteld.

“Door het oplaaien van het coronavirus en de strengere maatregelen, vind ik het niet gepast om het door te laten gaan en een feestje te vieren. De veiligheid en gezondheid van mijn cursisten gaat boven alles”, laat Marieke Poos, eigenaresse van Yoga in Aandacht en Eenvoud, weten.

Met de workshop in de Gasthuiskerk wilde Poos het vijfjarig jubileum van haar bedrijf, Yoga in Aandacht en Eenvoud, vieren. De gratis workshop was bedoeld voor cursisten en voor mensen die nader kennis willen maken met yoga. “Het jubileumfeest gaan we op een later tijdstip of op een andere manier inhalen”, laat Poos weten.

Gratis proefles

Voor nieuwe cursisten is nog plek in de yogapraktijk die sinds vorig jaar op de yogazolder van Het Arsenaal in Doesburg te vinden is. Vanwege het vijf jarig bestaan van Yoga in Aandacht en Eenvoud kunnen geïnteresseerden zich in de maand oktober gratis aanmelden voor een proefles.

Naast de verschillende groepslessen en workshops is ook individuele begeleiding mogelijk. De yogalessen van Marieke Poos zijn gebaseerd op eenvoudige oefeningen. “Door met aandacht te voelen wat er gebeurt, kom je uit je hoofd en beter in je lijf.”

Meer informatie vind je op de website: www.yoga-aandacht-eenvoud.nl.