Liemerse gemeenten stimuleren particuliere woningeigenaren tot energiebesparende maatregelen

Foto: Pixabay

REGIO – In Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar worden op dit moment mooie stappen gezet naar een duurzame toekomst. De vier Liemerse gemeenten willen particuliere woningeigenaren helpen om hun energielasten te verlagen.

In samenwerking met het bedrijf ‘Winst uit je woning’ worden vanaf september twee duurzame acties aangeboden vanuit de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). Inwoners krijgen een waardebon t.w.v. € 70,- en zij kunnen daarnaast meedoen aan een grootschalige advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. De regeling wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Gratis waardebon van € 70,-

Particuliere woningeigenaren ontvangen per brief een gratis waardebon die zij o.a. kunnen gebruiken om voor € 70,- energiebesparende producten aan te schaffen bij bouwmarkten en webwinkels of voor een energieadvies aan huis. Op deze manier kunnen zij jaarlijks geld besparen en daalt het energieverbruik (en dus de CO2-uitstoot).

Grootschalige advies – en inkoopactie ‘Winst uit je woning’

Er is veel mogelijk op het gebied van woningisolatie, zonnepanelen, isolerend glas en warmte-installaties, om woningen te verduurzamen. Het bedrijf ‘Winst uit je woning’ organiseert al negen jaar inkoopacties van energiebesparende maatregelen die betrouwbaar en een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Op basis van een strenge uitvraag worden gespecialiseerde en betrouwbare isolatie- en installatiebedrijven geselecteerd. Huiseigenaren kopen als grote groep gezamenlijk in. Dit maakt dat de voorwaarden goed zijn en de prijzen scherp.

Het inschrijven voor de actie kan vrijblijvend via de website: www.winstuitjewoning.nl.

 

Cookieinstellingen