Goudstaaf voor medewerkers in detailhandel

Foto: CNV Vakmensen

DIEREN/DOESBURG – Je bent goud waard, dat was het thema van de aktie van CNV Vakmensen, om medewerkers in detailhandel een hart onder riem te steken tijdens deze coronatijd.

Winkelmedewerkers in Gelderland o.a. Dieren, Nunspeet, Zutphen, Apeldoorn, Doesburg waren blij verrast met een gouden verrassing.

Willem Kruithof, bestuurder CNV Vakmensen:

“Werk in de detailhandel verandert. En zeker in deze tijd. Klanten die zelf hun boodschappen scannen en afrekenen, waardoor minder kassamedewerkers nodig zijn. Banen verdwijnen omdat mensen meer online shoppen. Of er gebeurt iets waardoor de wereld er opeens helemaal anders uitziet, zoals nu door de coronacrisis. Het is daarom erg belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen, te zorgen dat je meerdere kanten op kunt en je voor te bereiden op je toekomst. Wij helpen graag werknemers je die stappen in je loopbaan te zetten”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Goudstaaf voor medewerkers in detailhandel - CNV Vakmensen

We hebben in Gelderland ongeveer 500 goudstaven uitgedeeld, maar mocht je ons als winkelmedewerker gemist hebben ga naar onze website :

Webpagina Fit the Future. Voor Fit the Future is een webpagina ingericht met links naar verschillende loopbaanplatforms: www.cnvvakmensen.nl/fitthefuture

Winactie Fit the Future

Aan de webpagina Fit the Future is een winactie gekoppeld: “Win één van de 50 smart activity horloges” (thema: stappen zetten, in beweging blijven).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Goudstaaf voor medewerkers in detailhandel - CNV Vakmensen