Kreutzer-sonate van Beethoven in Gasthuiskerk Doesburg

Foto: Ruysdaelkwartet

DOESBURG – Op vrijdag 5 juni om 11.00 uur spelen violist Joris van Rijn en pianist Hans Eijsackers in Gasthuiskerk Doesburg Beethoven’s sonate opus 47 in A, de befaamde Kreutzer-sonate. Het concert vind plaats als onderdeel van het ZOOM! Kamermuziekfestival en is beperkt toegankelijk.

In april leek het er nog op dat er dit jaar geen ZOOM!-festival zou zijn, maar de organisatie zat niet stil en reageerde snel op de versoepelde coronamaatregelen. Het lukte toch nog om in 2020 een beperkt festival te organiseren, en een van de speellocaties is zoals elk jaar Gasthuiskerk Doesburg. Van het concert worden opnamen gemaakt die na afloop online kunnen worden bekeken.

Om de weinige beschikbare plaatsen (in de Gasthuiskerk 30) zo goed mogelijk te verdelen kunnen kaarten uitsluitend per e-mail worden besteld via [email protected]. Belangstellenden kunnen in een emailbericht aangeven hoeveel kaarten men wil bestellen. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. U ontvangt bericht of de gewenste kaarten zijn toegewezen. Voor bezoekers aan de Gasthuiskerk gelden beperkende coronamaatregelen. Deze zijn in te zien op de website.

Vrijdag 5 juni, 11.00 uur. ZOOM! Kamermuziekfestival. Coronabeperkingen zijn van toepassing.

Kijk voor meer informatie ook op: