Unitas Doesburg: Ja, het is zover! De kleuters en kinderen mogen weer gymmen.

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Gymnastiekvereniging Unitas is weer gestart met Kleutergym buiten, in de speeltuin. De deelnemers werken hard aan de motoriek, maar zijn daarnaast ook lekker aan het spelen met elkaar.

De speeltuin daagt uit tot bewegen.

Daarnaast neemt de trainster (klein-)materiaal mee, waardoor we elke les weer iets anders doen. Hierdoor werken de deelnemers aan de grove en fijne motoriek, waardoor kinderen een basis krijgen voor een vervolgsport en zich op school beter kunnen concentreren.

Klimt jouw kleuter overal op en is hij continu op avontuur? Wil je je kind zich bewust laten worden van zijn lichaam en motorisch laten groeien? Kom een keer kijken en laat je kleuter kosteloos meedoen op woensdag van 14.30 tot 15.15 uur in de speeltuin aan ’t Putpad in Doesburg!

Ouder-kind gymnastiek

Afgelopen week zijn is men bij Gymnastiekvereniging Unitas ook weer begonnen met ouder-kind gymnastiek!

Speeltuin

Omdat er nog geen gebruik gemaakt mag worden van de sporthal doen we dit in twee kleine groepen buiten in de speeltuin. We doen alle beweegthema’s! We kunnen er kruipen, lopen, balanceren, (diep-)springen, glijden, schommelen, mikken en richten, zwaaien, duikelen, kortom, avonturen genoeg!

Beweegavontuur

Wil jij ook samen met jouw kindje op beweegavontuur? Kom gezellig meedoen, dat kan kosteloos! Er is nog ruimte in beide groepen. De gym wordt gegeven op woensdagochtend van 9.45 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 11.15 uur in de speeltuin aan ’t Putpad in Doesburg. Meer informatie is te vinden op de website: www.unitasdoesburg.nl.