Online zoektocht naar het gouden paasei bij Only for Men Doesburg

Foto: Only for Men

Binnen blijven betekent dit paasweekend niet dat jij geen paaseieren kan gaan zoeken met je kinderen. Mannenmodewinkel Only for Men verstopte vijf gouden eieren onder artikelen in de webshop. Vinden jullie een gouden ei? Dan maak jij kans op 250 euro shoptegoed!

Samen op jacht naar het gouden ei

Ga jij samen met je zoon of dochter op jacht naar het gouden ei? Op vrijdag, zondag en maandag deelt de mannenmodewinkel een hint via de Facebook- en Instagrampagina om de zoektocht iets gemakkelijker te maken. Gelukkige vinders kunnen de URL doorgeven om kans te maken op het shoptegoed. Op 14 april wordt de winnaar gekozen.

Meer informatie en meedoen? Kijk op: https://www.onlyformen.nl/het-gouden-ei/

Over Only for Men

Bij Only for Men vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 16 fysieke winkels als op de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. De formule maakt zich bovendien op allerlei manieren sterk voor de mannen. Dat bewijst Only for Men onder andere met de mannelijke openingstijden, de spectaculaire events en scherpe acties. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl.