Redactie doesburg.nieuws.nl gaat voor de volle 100% door

Foto: doesburg.nieuws.nl

DOESBURG – We verkeren in bijzondere tijden, maar de digitale wereld draait door en dus ook onze redactie! Wij doen onze uiterste best om jullie iedere dag van het actuele nieuws te voorzien. 

De overheid verkondigd bijna iedere dag nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen en er voor te zorgen dat het niet uit de hand gaat lopen. Zorginstellingen sluiten de deuren, er worden speciale “ouderenuurtjes” in het leven geroepen in de supermarkten, worden er allerlei initiatieven gestart om elkaar te helpen. Iedereen probeert er zo veel mogelijk aan te doen om deze moeilijke tijden door te komen.

Laten we elkaar zo veel mogelijk helpen!

Het is op dit moment heel erg zwaar voor alle zorgverleners, verpleegkundigen, IC-medewerkers, vakkenvullers, bezorgers, vrachtwagenchauffeurs, politie-, brandweer- en ambulancepersoneel, laten we zo veel mogelijk rekening met hen houden en hen helpen! Het sociale leven is totstilstand gekomen, kroegen, restaurants zijn dicht, ondanks dit proberen ook zij door slimme initiatieven het hoofd boven water te houden, help hen, koop lokaal!

Nieuws gaat door

Heb jij een belangrijk nieuwtje, een actie of iets anders te melden? Laat het ons weten! We zullen nu niet langs komen om iets te bespreken, maar telefonisch (06-28571685) of via de mail ([email protected]) en onze Social Media kanalen, kunnen jullie contact met ons opnemen.

Adverteren kan natuurlijk ook

Wij, van doesburghttps://doesburg.nieuws.nl, richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].