The Boss meets Doesburg op Podium De Waag

Foto: Meet The Boss

DOESBURG – Op zondag 8 maart om 15.00 uur is opnieuw een top-tribute band te gast op Podium De Waag. Na eerder Hard Rain met werk van Dylan en de Neil Young tribute band van Henri de Vries is het nu de beurt aan een trip down Springsteen memory lane met Meet The Boss.

De band brengt zowel de grote hits als minder bekend werk van Springsteen; swingend, meeslepend of ontroerend, met kritische of poëtische teksten van de meester, maar altijd raak en recht uit het hart.

Iedereen heeft wel een persoonlijke of bijzondere herinneringen aan een nummer van ‘The Boss’ Bruce Springsteen, en Meet The Boss brengt die nummers als geen ander terug in Nederland. Op 8 maart heeft deze tributeband met een eigen geluid een afspraak met Doesburg. Vijf door de wol geverfde rockers geven een eigen -maar altijd herkenbare – draai aan het werk van The Boss en weten iedere keer dat ze het podium betreden wer het beste in zichzelf naar boven voelen komen. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je .… The Boss meets Doesburg!

Lineup:

  • Lead-zang en Hammond: Peer van Grunsven
  • Gitaar en backing vocals: Eus Adank
  • Sax: Pieter Engels
  • Bas en backing vocals: Jos Hilgers
  • Drums: Thomas Calis

Het concert op Podium De Waag in Doesburg begint op zondag 8 maart om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.