Clubkampioenschappen 2020 Unitas Doesburg

Foto: Unitas Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 22 februari hebben de clubkampioenschappen bij gymnastiekvereniging Unitas plaatsgevonden. De 1e wedstrijd was voor de selectiemeisjes.

In teams van 2-tallen werd er gestreden om een plekje op het erepodium. Daarnaast streden de meisjes individueel voor de wisselbeker en kreeg iedereen een diploma met daarop de cijfers van balk, brug, lange mat en sprong. Veel discipline, rust en concentratie. Dat hoort ook bij selectie wedstrijden.

In de middag waren de recreanten jongen en meisjes aan de beurt. Voor velen de eerste keer wat best spannend was. Maar samen met de leiding verliep het prima en was iedereen zeer enthousiast. Een volle tribune en balustrade met ouders, opa’s, oma’s, broertje, zusjes en andere belangstellenden. Trotse kinderen in de zaal die hun oefenstof toonden en hun uiterste best deden. Trotse leiding wat ze de jeugd toch weer hebben kunnen aanleren en trotse ouders die hun kinderen aanmoedigden tijdens de wedstrijd. Ook hier kreeg iedereen hun welverdiende diploma en ging per categorie glunderende kinderen met een prijs naar huis.

Kortom een zeer geslaagde dag in Sporthal Beumerskamp!

Uitslagen Clubkampioen 2020

  • Recreanten meisjes – Noami Hermsen
  • Recreanten jongens – Teun Fiks (voor de 2e keer)
  • Selectie 1 – Saar Berends
  • Selectie 2 – Zoë Warringa

Meer uitslagen zijn te vinden op de website: www.unitasdoesburg.nl.