Saar aan Huis nu ook in de regio Arnhem

Foto: Saar aan huis

DOESBURG – Ouderen in de gemeente Arnhem, Rheden, Rozendaal, Renkum, Doesburg, Westervoort, Duiven en Lingewaard kunnen nu ook gebruikmaken van Saar aan Huis.

“Het komt maar al te vaak voor dat kinderen niet genoeg kunnen bijspringen om hun ouders te ondersteunen. Bijvoorbeeld omdat ze te ver weg wonen of het niet kunnen combineren met hun privésituatie”, zegt Marjon van Baars, vestigingsmanager van Saar aan Huis voor de regio Arnhem. “In die situaties biedt Saar aan Huis uitkomst”.

Saar aan Huis is een landelijke organisatie voor particuliere zorg aan ouderen waardoor zij langer met plezier zelfstandig kunnen blijven wonen. Ouderen kunnen bij Saar aan Huis terecht voor allerlei andere vormen van ondersteuning zoals licht huishoudelijk werk, gezamenlijk koken, persoonlijke verzorging en begeleiding bij doktersbezoek. Saar aan Huis levert geen medische zorg. Maar Saar aan Huis helpt niet alleen ouderen. Ook gezinnen waar bijvoorbeeld een van de partners door ziekte langdurig uitvalt, kunnen een beroep doen op een Saar.

Marjon werft en selecteert gekwalificeerde kandidaten die in hun eigen woonplaats Saar willen worden.

Saars bieden persoonlijke ondersteuning en zorg en helpen bij licht huishoudelijk werk, zoals het draaien van een wasje, doen van boodschappen en het (samen) bereiden van een maaltijd. Maar ook bieden zij gezelschap, maken een wandelingetje of doen een spelletje. Saar aan Huis voor aanvullende mantelzorg.

Meer informatie?

Kijk op www.saaraanhuis.nl. Voor de regio Arnhem is Marjon ook nog op zoek naar kandidaten die Saar willen worden.