Burgemeester sluit drugspand in Doesburg

Foto: mij-on-Foter.com

GEMEENTE DOESBURG – Een woning aan de Magnolialaan is door de burgemeester van de gemeente Doesburg voor 6 maanden gesloten vanwege de vondst van hard- en softdrugs.

De burgemeester sloot de woning omdat deze bekend staat als drugspand en een rol heeft in drugshandel. Door de woning tijdelijk te sluiten wordt herhaling voorkomen en wordt de rust in de directe omgeving van het pand terug gebracht.

Overlast door criminaliteit

Drugscriminaliteit leidt veelal tot overlast voor direct omwonenden. De Opiumwet geeft burgemeesters de bevoegdheid op te treden. Burgemeester van der Meijs- van de Laar: “Met de sluiting van deze woning geven we een helder signaal dat er voor drugscriminaliteit geen plek is in onze stad. Inwoners moeten veilig en prettig in Doesburg kunnen wonen. Daar hoort een drugspand niet bij.“

Durf te melden

U kunt de politie en de gemeente helpen bij het veilig houden van de wijken. Ziet u iets verdachts in uw directe omgeving? Of het nu gaat om vermoedens van een hennepkwekerij of drugshandel. Als u strafbare feiten vermoedt, neem dan contact op met de politie.

Cookieinstellingen