Meer dan tweehonderd frankeergeldige eurozegels, eco-brieven, eerstedagenveloppen en munten

Postzegelvereniging Phila organiseert een veiling van postzegels en munten
Postzegelvereniging Phila organiseert een veiling van postzegels en munten
Foto: Creative Commons

Postzegelvereniging PhilaHanze organiseert op dinsdag 16 mei een veiling van munten en postzegels in Grotenhuys in Doesburg. Er komen meer dan tweehonderd kavels onder de hamer.

Het gaat om frankeergeldige eurozegels met een vraagprijs onder de nominale waarde, eco-brieven, eerstedagenveloppen uit de gulden- en de eurotijd en diverse munten. De veiling is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. De kavels kunnen worden bekeken vanaf 13.45 uur, de veiling zelf start om 14.15 uur. Meer informatie en een veilinglijst zijn verkrijgbaar via [email protected].

Over Phila Janze

Phila Hanze is een voortzetting van de in 1973 opgerichte Filatelisten Vereniging De Globe, afdeling Doesburg. Later is afdeling Hengelo (Gld) toegevoegd. Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van filatelisten. Dat gebeurt op eigen initiatief, al dan niet in samenspraak met andere verenigingen en door middel van het collectief lidmaatschap van het landelijk Samenwerkingsverband Filatelie (SvF) en de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen (KNBF).