Sponsorloop voor motorrun Doesburg

Foto: Mevr. Sukhraj

DIEREN / DOESBURG –  Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert jaarlijks een motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Leerlingen van Het Rhedens Dieren doen enthousiast mee met een sponsorloop om zo geld bijeen te brengen.

De motorrun is een geweldig uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun.

Op zoek naar sponsoren

Leerlingen van Het Rhedens Dieren dragen hun steentje bij met behulp van een sponsorloop. Van 17 april tot en met 24 april bellen zij in de omgeving huis aan huis aan met het verzoek hun sponsorloop ten behoeve van de motorrun te ondersteunen. Daarbij tonen zij een sponsorkaart en schoolpas, die met elkaar overeenkomen. De sponsorloop wordt gehouden op 24 april.

Start motorrun

De motorrun is op zaterdag 2 juni en de start vindt plaats op Het Rhedens Dieren, waar leerlingen en docenten van Het Rhedens Dieren helpen bij het inschrijven en onder meer zorgen voor koffie. Rond 09.45 is de officiële opening, daarna gaan de motoren van start.

http://motorrundoesburg.nl/